Rămân să închid lumina !

Nu e prima dată când o spun, dar o repet de câte ori faptele mă obligă ! Rămân să închid lumina la PSD, indiferent de cine mai pleacă sau de cine mai vine. Este un principiu de viaţă !

M-au sunat aseară jurnalişti din presa locală să mă întrebe cum comentez plecarea celor doi parlamentari PSD din Prahova. N-am ştiut că vor să plece, este decizia lor. N-am vrut să spun vorbe grele despre niciunul dintre ei, chiar dacă este arhicunoscută opinia mea despre cei care pleacă dintr-un partid, indiferent de motiv sau de proiectele ulterioare.

“Normal ar fi fost să-şi motiveze gestul atât în faţa electoratului, cât şi a partidului. Sunt surprins că nu au discutat cu colegii. Eu am aflat de la Mircea Geoană. Ar trebui să existe o analiză, să vedem dacă, probabil, avem de-a face cu o acţiune cu premeditare şi dacă, nu cumva, acest lucru ar fi afectat şi rezultatul de la alegerile prezidenţiale pe colegiile de care s-au ocupat cei doi. Ţurea a apărut în Prahova recent şi ar trebui să fie învăţătură de minte pentru cei care stabilesc candidaturile”.

Aceasta a fost declaraţia mea aseară.
Astăzi mai pot adăuga doar “Ce-am avut şi ce-am pierdut…. „

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

1 Thought.

Comments are closed.