Specialiştii decid pentru siguranţa elevilor

În calitate de senator, joi 30 octombrie 2008, în plenul şedinţei Consiliului Local, mă voi adresa consilierilor, cu speranţa că îi voi convinge să acorde responsabilitate totală Poliţiei Comunitare pentru siguranţa elevilor în unităţile de învăţământ din Ploieşti şi în apropierea acestora. În opinia mea, responsabilitate înseamnă inclusiv reorganizarea întregului sistem de siguranţă publică din municipiul Ploieşti şi suplimentarea bugetului alocat Poliţiei Comunitare, astfel încât aceasta să obţină performanţe.

Însă până atunci, consider că a venit momentul ca în această problemă, speculată politic nepermis de mult, să se pronunţe specialiştii şi reprezentanţii unităţilor de învăţământ din Ploieşti.

De aceea, împreună cu Grupul consilierilor PSD din Consiliul Local vom organiza prima dezbatere publică despre siguranţa elevilor din Ploieşti.
Miercuri 29 octombrie 2008, ora 12.30, la sala de 200 locuri a Palatului Administrativ.

Ce vrem să facem :
Am invitat reprezentanţi ai Poliţiei municipale, Jandarmeriei şi Poliţiei Comunitare pentru ca împreună să găsim cea mai bună soluţie de rezolvare a problemei siguranţei în şcoli şi mai ales în apropierea şcolilor.
Am invitat în egală măsură şi directori ai unităţilor de învăţământ din Ploieşti, ca să ne spună unde şi când este nevoie de intervenţia autorităţilor.
L-am invitat şi pe primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici.

Trebuie să spun că această întâlnire nu este în niciun caz politică sau electorală. Este o consultare pentru a stabili cum ar fi mai bine să procedăm în această problemă pe care o consider prioritară pentru Ploieşti.

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

1 Thought.

Comments are closed.