DEMISIA !

Politicianul Gabriel Oprea a transformat astăzi una dintre cele mai respectate instituţii din România, Ministerul Apărării Naţionale, într-o tribună de lansat invective la adresa celor care şi-au permis să vorbească despre realităţile din stradă, despre umilinţele la care sunt supuşi pensionarii din armată şi despre minciunile PD-L, ridicate la rang de politică de stat.

După ce a stat câteva zile ascuns, politicianul Gabriel Oprea, vremelnic ministru, ne-a spus astăzi că nemulţumirile pensionarilor, protestele şi reacţiile pe care le vedem zilnic nu sunt adevărate, totul este doar o manipulare.

Nu este permis ca ministrul Apărării să fie mai mult politician şi mai puţin militar, atât prin comportament, cât şi prin atitudinea pe care a arătat-o astăzi, faţă de pensionarii militari. Nu poţi să negi faptul că militarii activi s-au solidarizat cu rezerviştii, în semn de protest faţă de recalcularea pensiilor, şi să ignori nemulţumirile tuturor, doar pentru faptul că nu dau bine la partid !

Pentru toate acestea, ministrul Apărării, Gabriel Oprea, trebuie să îşi prezinte demisia, ca ultim gest de reparaţie morală pentru cei pe care i-a umilit !

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr