Majorarea salariilor cu 15 %, o nouă minciună a Guvernului

Dacă sunteţi bugetari, există toate şansele să nu vă fi primit salariul întreg, majorat cu 15% de la 1 ianuarie 2011, aşa cum vi s-a promis. Ştiu că vă simţiţi ca şi cum cineva v-a băgat mâna în buzunar şi v-a ciupit de nişte bani, dar nu vă puteţi plânge poliţistului, pentru că şi el a păţit la fel cu salariul lui. Personal, nu cred că este întâmplător, nu cred că au greşit toţi contabilii de la instituţiile de stat din ţară !

Pentru ca “salariile ciupite” să nu devină permanente, din frica şefilor de instituţii de a nu-i deranja pe şefii de mai sus, nu trebuie să lăsaţi acest subiect la voia întâmplării, oricât de mare ar fi dezamăgirea atunci când vedeţi că Guvernul s-a bucurat la câteva sute de mii de lei vechi, din banii ce v-au fost promişi !

Vorbiţi despre asta, cereţi recalcularea salariilor şi urmăriţi ca acest lucru să se întâmple ! Dar mai ales, nu uitaţi că, după ce aţi pierdut peste 25% din venituri, după ce aţi plătit mai mult pentru majorarea TVA şi alte preţuri care au crescut în cascadă, Guvernul tot nu v-a lăsat în pace şi v-a mai penalizat cu ceva, aşa, de început de an !

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr