Alegerile din PD-L blochează Parlamentul

Motivul este legat de războiul intern dintre cele două tabere care se vor înfrunta sâmbătă şi duminică pentru supremaţia în PD-L. Absurdul a ajuns până acolo încât niciuna dintre grupări nu vrea să îi voteze legile celeilalte. La Senat, Blaga este susţinut de majoritatea grupului PD-L, care a decis că nu are niciun motiv să-i voteze legile Elenei Udrea. La Camera Deputaţilor, din câte am înţeles, parlamentarii PD-L nici nu prea mai vin la serviciu, ocupaţi să-şi arate susţinerea în teritoriu pentru una sau alta dintre părţi. În tot acest timp, legile aşteaptă.

Chiar dacă a luat o pauză de la legiferare şi s-a declarat în concediu, cel puţin până săptămâna viitoare, PD-L-ul nu pierde totuşi timpul şi s-a apucat de curăţenie. Aceasta este de fapt singura parte bună a alegerilor din PD-L, se face curat la Parlament. Astăzi am crezut că a înviat Ceauşescu şi urmează să viziteze Casa Poporului, aşa agitaţie era !

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr