Parbrizul crăpat, imposibil să-l faci nou la loc

Asta nu pot să înţeleagă PDL-ul şi Traian Băsescu în această perioadă, încercând să mai pună câte un plasture în plus, aproape tot timpul şi din în ce mai mai multe, peste situaţia actuală din ţară. Sfârşitul sistemului care face acum reguli este aproape, ei ştiu acest lucru, dar fără nicio logică încearcă să oprească mişcarea total imprevizibilă a crăpăturilor.

În acest context, aberaţiile Elenei Udrea, ministrul care a avut tupeul să-i trimită la muncă pe oamenii ce protestează în stradă, nu fac altceva decât să marcheze finalul unui regim politic atât de nedemn, încât chiar şi acum încearcă să se agaţe cu disperare de orice, în ciuda evidenţelor.

Sunt 21 de zile de când şi în centrul Ploieştiului mai mulţi oameni protestează cu înverşunare, seară de seară, indiferent de gerul de-afară. Din punctul meu de vedere nu contează numărul lor, important este că au reuşit, prin consecvenţa prezenţei în stradă, să pună la respect un sistem care le-a creat numai necazuri lor, familiilor lor, prietenilor, vecinilor, nouă tuturor. Oamenii aceia stau acolo pentru a schimba starea de fapt actuală şi tocmai sunt pe cale să reuşească acest lucru. Toată stima şi consideraţia pentru ei !

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr