Băsescu manipulează pentru PDL !

Conştient că momentul deconturilor se apropie, Traian Băsescu a început deja campania electorală în locul PDL, care este mult prea ocupat cu bătălia internă pentru funcţii. Prima strategie, manipularea. Preşedintele Băsescu a lansat din nou pe piaţă verdictul crizei economice care se va prelungi încă 12 luni, adică exact pe parcursul unei perioade electorale. Asocierea acestei declaraţii cu precizarea că el, Băsescu, nu mai are Guvernul lui, ne duce cu ideea la o declaraţie strict politică, în care preşedintele spune poporului, într-o traducere a declaraţiilor ascunse sub masca oficială, “Degeaba aţi votat USL, pentru că tot va fi criză !”

Este vorba despre o poziţionare politică evidentă, în opoziţie faţă de Guvern şi USL! Chiar şi pentru acestă şarjă a preşedintelui, prin care Traian Băsescu îşi depăşeşte clar prerogativele prezidenţiale, nu merită să ne gândim la suspendare ?

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr