Manipularea lui Traian Băsescu

Cum vrea Traian Băsescu să ne abată atenţia de la suspendarea lui

Campania electorală pentru referendumul de suspendare a preşedintelui a început cu….scandal şi stenograme. Nici nu se putea altfel, în condiţiile în care, în ultimii 8 ani ne-am obişnuit ca atunci când trebuie să dezbatem o temă de maxim interes pentru România, în loc de analiza faptelor şi prezentarea argumentelor, să apară ori interceptări pe surse, cu stenograme fără sfârşit, ori arestarea lui Vântu, ori ceva legat de Năstase, cu DNA-ul şi Parchetele intrate în acţiune, bineînţeles.

Cine să îşi asume, dacă nu Traian Băsescu, faptul că această strategie este folosită de 8 ani pentru a abate atenţia opiniei publice de la temele cu adevărat importante ? Acum o dată în plus, când urmează să votăm DA pentru demiterea lui, Traian Băsescu vrea să vorbim despre orice altceva, numai despre capetele de acuzare pe care le avem la adresa lui, nu !

Acesta este motivul pentru care, încă din prima apariţie publică a preşedintelui suspendat, avem parte de spectacolul conferinţelor de presă în stradă, cu adversarii de-o parte, susţinătorii de alta, pentru ca în mijloc să apară Băsescu însuşi, cu un copil în braţe. Manipulare perfectă, care ascunde încălcarea legii.

Deşi există riscul ca în fiecare zi să primim alte şi alte subiecte de mestecat, alte stenograme, poate şi arestări între orele 19.00 şi 23.00, pentru ca poporul să aibă la ce să se uite, sunt convins că nu trebuie să pierdem niciun prilej să trecem în revistă doar câteva din capetele de acuzare la adresa preşedintelui suspendat.

Traian Băsescu a încălcat Constituţia României, a furat România, cu sprijinul unui sistem mafiot pe care l-a construit în aceşti 8 ani ! Traian Băsescu a tăiat salariile şi pensiile, i-a umilit pe români, a distrus instituţiile statului prin subordonare politică, a acoperit fraudele şi abuzurile PDL !

DA la referendumul din 29 iulie înseamnă demiterea preşedintelui suspendat, Traian Băsescu !

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr