Speculanţii de la PDL

…aşteaptă anunţul oficial al candidaţilor USL, pentru a face publice propriile candidaturi şi mă refer aici în special la asumarea unor colegii de către liderii cu greutate ai partidului, ce încearcă să-şi păstreze mandatele, folosindu-se de influenţa pe care o mai au în partid.

Este vorba despre o speculaţie, aşa cum PDL-ul (ascuns în spatele siglei ARD) deja ne-a obişnuit, o încercare de repoziţionare pe colegiile unde VIP-urile cred că ar putea scoate cât mai mult din procentele de sub 20% pe care le au în realitate. De aceea, nu veţi vedea un lider PDL că îşi asumă în mod direct o candidatură pe un anumit colegiu, de teamă să nu fie nevoit să schimbe ulterior opţiunea, din lipsă de şanse.

USL-ul îşi va anunţa candidaţii pe 17 octombrie, în cadrul unui eveniment naţional, în timp ce la Prahova, toţi candidaţii pentru alegerile parlamentare vor fi prezentaţi în jurul datei de 12 octombrie.

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr