De ce are PDL-ul nevoie de scenarii ?

….pentru a putea să creeze confuzie, astfel încât să mai obţină un vot în plus sau să deturneze voturile contracandidaţilor. Deşi este conştient că nu mai are ce să ofere, pentru că orice proiect pus pe o ofertă electorală nu poate fi realizat din opoziţie, cu un procent de 15% în Parlament, PDL-ul continuă să lanseze promisiuni electorale fără acoperire şi să construiască scenarii despre cum vor ajunge ei la putere, pentru a capta astfel atenţia electoratului.

Cel mai frecvent dintre ele, “…se rupe USL-ul !” !
Nu, nu se rupe USL-ul, funcţionăm chiar mai bine decât la alegerile locale, însă trebuie să acceptaţi că în lipsa unor scenarii de acest fel, PDL-ul chiar n-ar mai avea ce mesaje să transmită către alegători. Este vorba de incapacitatea de a accepta evidenţele din stradă, reacţie pe care am mai întâlnit-o la PDL şi cu ocazia Referendumului, precum şi interesul de a negocia un loc la masa Puterii, în orice condiţii, cu orice riscuri, chiar şi până în ultimul moment.

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr