România alege între modelul Băsescu-Iohannis și modelul Ponta

Klaus Werner Iohannis și Elena Udrea au anunțat că intenționează să schimbe guvernul după alegerile prezidențiale și să se întoarcă la politicile economice falimentare ale lui Traian Băsescu. Deși tăierile de pensii și salarii din 2010 au produs multă suferință în rândul populației, așa cum recunoaște mai nou și președintele, vedem că urmașii săi doresc în continuare aplicarea măsurilor de austeritate. Cum ar putea să răstoarne guvernul altfel decât colaborând, dându-și mâna în numele și în interesul lui Traian Băsescu?

La aceste alegeri prezidențiale nu se confruntă partide sau candidați, ci două modele. Pe de o parte este modelul lui Traian Băsescu, îmbrățișat de Klaus Iohannis, iar pe de altă parte este modelul lui Victor Ponta, model ce are în centru oamenii simpli și urmărește creșterea sustenabilă a economiei, prin stimularea creării de locuri de muncă și orientarea fondurilor către populație.

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr