Cum poate fi președinte un om care încearcă să își saboteze țara?

Klaus Werner Iohannis, ca intermediar al lui Traian Băsescu, încearcă în continuare să exporte lupta politică internă către Europa și să pună partizanatul politic înaintea interesului național! Cum poate fi președinte un om care încearcă să își saboteze țara?

Îmi amintesc că în 2009, Traian Băsescu făcea apel la toate partidele politice să se abțină de la a face comentarii privind nominalizarea de la acea vreme, Dacian Cioloș, și de la a încerca să impună anumite persoane pentru funcția de comisar european. Dar astăzi domnii Băsescu, Blaga și Iohannis ce fac? Tot ce pot pentru a sabota România! Cei trei se folosesc de orice intoxicație de presă pentru a strica eforturile României de a obține un portofoliu important de comisar european, trimit scrisori și sună la Bruxelles pentru a ne face țara de rușine!

România are acum șansa să obțină un portofoliu foarte important, prin care ar putea gestiona aproape jumătate din bugetul UE. Din nefericire, riscăm să ratăm această șansă, din cauza jocului politicianist făcut de oamenii regimului Băsescu, din cauza ambițiilor prezidențiale ale lui Klaus Werner Iohannis, care nu ezită chiar să își saboteze țara pentru a-și împlini scopurile!

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr