Iohannis vrea să fie președintele României, dar nu renunță la cadourile de lux

Prin lansarea programului Prima Mașină, guvernul Ponta îi dă ocazia lui Klaus Werner Iohannis să își cumpere primul automobil. Potrivit declarației de avere a candidatului ACL, acesta nu are un automobil proprietate personală, în schimb, de ceva ani buni de zile nu ezită să utilizeze în folosul propriu automobilele de lux oferite Primăriei Sibiu, de prietenul său, Michael Schmidt.

Dar acesta nu este singurul cadou pe care Schmidt i l-a făcut lui Iohannis. Potrivit ultimelor dezvăluiri din presă, primarul Sibiului locuiește la București, într-un apartament de lux de 240 metri pătrați, situat în cartierul Primăverii, pe care PNL l-a închiriat aproape gratuit, cu 500 de euro pe lună, având în vedere faptul că apartamentul este evaluat la aproximativ 1,5 milioane de euro. Probabil la acest apartament se referea Iohannis atunci când a spus că cele 6 case pe care le deține valorează cât un apartament în București.

Nu le poți vorbi românilor despre sărăcie, cât timp îți parchezi ultimul model de limuzină germană în fața apartamentului de peste un milion de euro, ambele primite aproape gratuit de la același prieten. Domnul Iohannis ar trebui să ne spună cum îi va întoarce aceste favoruri prietenului Schmidt.

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr