Cineva trebuia să îl întrebe pe Iohannis ce implicare a avut în adopțiile de copii la începutul anilor `90

Întrebările puse astăzi domnului Iohannis persistă în spațiul public de foarte mulți ani, dar le-a evitat tot timpul, deși singur a recunoscut că a fost șofer al unei familii de canadieni care a adoptat copii din România, copii despre care nu se mai știe nimic. Este legitim ca opinia publică să primească răspunsuri clare la aceste întrebări.

Faptul că domnul Iohannis pozează într-un neprihănit nu înseamnă că aşa este şi în realitate. Dacă domnul Iohannis ar fi cu adevărat acea persoana morală care se pretinde a fi, atunci ar trebui să aducă lămuriri suplimentare cu privire la ce a făcut în acea perioadă, inclusiv despre cadourile primite. Până la urmă, beneficiul material obţinut prin implicarea în adopții nu este deloc un lucru moral.

În loc de reacții agresive, Iohannis trebuie să vină cu explicaţii despre acest caz în care a fost amestecat, pentru că este de datoria sa, în primul rând ca om şi apoi în calitate de candidat la alegerile prezidenţiale.

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr