Iohannis este total nepregătit pentru funcția de președinte al României

Dezbaterea electorală de la Realitatea TV a arătat tuturor românilor de ce domnul Klaus Iohannis a fugit tot timpul de o confruntare directă cu Victor Ponta. Candidatul ACL este total nepregătit pentru funcția de președinte al României, având mari lacune în domenii esențiale, precum politica externă sau economia. În plus, ieșirile sale nervoase, tonul ridicat și iritarea pe care a afișat-o în permanență demonstrează că Iohannis i-a mințit pe români în legătură cu calmul și lentoarea vorbelor sale. Se pare că Iohannis își iese destul de ușor din fire, mai ales atunci când impostura îi este devoalată.

Klaus Iohannis nu s-a ridicat la nivelul oponentului său. Candidatul ACL a fost o dezamăgire totală, pentru că nu a reușit să facă față ritmului unei discuții tête-à-tête, nici chiar pe terenul celei mai critice televiziuni la adresa lui Victor Ponta. Dezbaterea de aseară ne-a arătat că dintre cei doi candidați, numai unul trebuie să fie președintele României, iar acesta este Victor Ponta.

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr