Creșterea economică anunțată de INS scoate la iveală minciuna lui Iohannis!

Datele anunțate astăzi de Institutul Naţional de Statistică confirmă direcția bună a țării și a economiei, scoțând la iveală minciuna repetată luni în șir de propaganda Iohannis-Băsescu, aceea că România ar fi fost în recesiune. Datele din economia reală demonstrează că nu a fost vorba de recesiune, ci doar de o încercare din partea lui Klaus Iohannis de a-i minți și speria pe români.

Creșterea de aproape 2% a economiei în trimestrul al treilea față de cel precedent, precum și avansul PIB de 3,2% față de aceeași perioadă din 2013 arată că modelul economic promovat de guvernul Ponta este cel corect. Datele sunt confirmate și întărite de Eurostat, care prognozează și în trimestrul al patrulea creștere economică pentru România.

Această performanță reprezintă cea mai clară dovadă că nu va exista nicio creștere de taxe și impozite, așa cum manipulează fără încetare tabăra lui Klaus Iohannis. Dimpotrivă, va exista suficient spațiu fiscal pentru continuarea reducerii fiscalității și transformarea creșterii economice în beneficii concrete pentru populație. Printre măsurile planificate pentru anul viitor, permise de avansul important al economiei, se numără creșterea pensiilor cu 5%, creșterea pensiei minime la 400 RON, creșterea salariului minim cu 150 RON, creșterea salariilor profesorilor și medicilor.

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr