Dreptate până la capăt. Chiar se întâmplă.

Arestările pe bandă rulantă în dosarele controversate ale retocedărilor scot la iveală jocuri de interese despre care toată lumea vorbea încă din 2010, dar nimeni nu acţiona. Sumele incredibile, de zeci de milioane de euro, cu destinaţia de şpagă directă doar pentru despăgubirile la retrocedări, ne oferă proporţiile reale ale furtului generalizat din timpul regimului Băsescu, cu implicarea tuturor celor care l-au organizat şi coordonat.

Acuzaţiile şi informaţiile lansate în spaţiul public la adresa lui Cocoş, Udrea, Oltean, Stelian, Topoliceanu, Dumitran, Bica – alături de pionii mai mici sau de cei care se pregătesc probabil să li se alăture – scot la iveală filierele ce nu mai aveau nicio limită în a drena banii publici spre interese private şi politice. Ce se întâmplă acum este doar începutul, primii care scriu şi vorbesc, dar şi primii care plătesc. Anul viitor probabil, ar trebui să-i vedem pe cei din vârful piramidei, care au creat şi condus întregul sistem, timp de 10 ani.

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr