Susţinere masivă în Parlament pentru Guvernul Ponta IV

Cele 377 voturi de susţinere pe care Guvernul Ponta IV le-a primit aseară în Parlament, faţă de 134 împotrivă, au depăşit considerabil mobilizarea partidelor aflate la guvernare. Asta înseamnă că noua formulă de Guvern prezentată de Victor Ponta a întrunit aprecieri chiar şi din partea parlamentarilor care se declară independenţi sau în opoziţie. Este un semnal important pentru obţinerea unei majorităţi similare şi la Bugetul pe 2015, care va fi supus adoptării plenului Parlamentului peste 6 zile.

Vorbim despre o majoritate clară care a dat Guvernului un vot de încredere, astfel încât să asigure condiţiile necesare de echilibru şi stabilitate pentru 2015. Dacă vom ajunge la performanţa ca Guvernul, Parlamentul şi preşedintele nou ales, Klaus Iohannis, să lucreze împreună, fără scandaluri şi crize politice, înseamnă că ne pregătim pentru perioada de linişte de care avem atâta nevoie.

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr