Dosarul Bica, avertisment pentru Traian Băsescu

Potrivit informaţiilor prezentate în spaţiul public, dosarul Bica şi implicit scandalul retrocedărilor cu politicieni implicaţi prin luare de mită şi trafic de influenţă reprezintă o premieră a ultimilor 10 ani. Se conturează ca fiind un dosar cu dezvăluiri spectaculoase, singurul anchetat doar de autorităţile române, liber de influenţe politice şi instrumentat în secret, astfel încât să nu poată fi oprit, amânat sau blocat.

Simplul fapt că Traian Băsescu nu a ştiut despre ce este vorba, nici amploarea forţelor mobilizate sau persoanele cercetate (dovadă furia care l-a cuprins când a văzut fotografiile cu Elena Udrea, alături de Alina Bica la Paris) este o confirmare că asistăm la cea mai importantă replică primită de preşedinte de la acele părţi nevirusate din instituţiile pe care doar a crezut că le are sub control direct.

Indiferent de politicienii sau oamenii de afaceri ce se vor dovedi vizaţi şi/sau implicaţi, este important să ştim că, până la urmă, nimeni nu rămâne intangibil şi nimeni nu poate controla tot !

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr