Am votat Bugetul de stat pe 2015, pentru că vreau ca România să fie un stat sigur, cu resurse pentru dezvoltare

Legea bugetului de stat este confirmată de FMI, de Comisia Europeană și acum de Parlament, pentru că oferă României toate premisele pentru dezvoltare.

Resursele bugetare ale României trebuie să asigure condiţiile necesare pentru creșterea economică, dar și să mențină un nivel ridicat al securităţii noastre naționale. Apreciez creșterea bugetelor pentru instituțiile de apărare ale României și sunt sigur că, dacă urmărim atent planurile noastre multianuale, Apărarea va continua să se consolideze și în următorii ani.

Pe de altă parte, este foarte greu de înțeles din ce motive Opoziția nu a votat acest buget. PNL a ales să se opună orbește unui proiect de buget cu deficit foarte mic și cu resurse alocate pentru toate categoriile socio-profesionale. Cred că le va fi foarte greu parlamentarilor din PNL să explice în teritoriu profesorilor, medicilor și pensionarilor de ce anume s-au opus adoptării bugetului care le mărește acestora veniturile.

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr