Monica Ridzi … de Ploieşti

Pe măsură ce aflăm mai multe detalii despre modul în care ministrul Monica Iacob Ridzi a risipit banii publici pentru evenimentele organizate pe 2 mai, de Ziua Tineretului, asemănările cu felul în care s-a cheltuit bugetul local de Zilele Ploieştiului sunt tot mai evidente. Două cazuri, două puncte comune : banul public şi Elena Băsescu.

Până în prezent, Primăria Ploieşti nu a prezentat niciun raport despre felul în care s-au atribuit banii publici la Zilele Ploieştiului. Ar fi trebuit să facă acest lucru din proprie iniţiativă.

Pentru că ştiau că degeaba aşteaptă un gest de transparenţă, consilieri locali PSD au adresat primarului Andrei Volosevici o cerere, conform Legii 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, pentru a solicita detalii concrete cu privire la modalitatea de alocare a banilor din buget. Cererea a fost depusă pe 4 iunie 2009 şi înregistrată cu numărul 012545.

Să vedem dacă şi ce va răspunde primarul.

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr

1 Thought.

  1. Toata lumea ar fi interesata sa afle felul in care actuala administratie a Ploiestului stie sa risipeasca banul public ! Mie imi pare rau ca mi-am platit impozitele la inceputul anului.
    Din pacate, in dispret total fata de cetatenii acestui oras, sint convins ca nu o sa raspunda solicitarii adresate!

Comments are closed.