Nu este lupta mea !

Numele meu a apărut în diferite contexte, legat de candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD Prahova, la conferinţa extraordinară ce va avea loc pe 27 august.

Înţeleg starea de emotivitate creată de alegerile stabilite prin decizia conducerii centrale, însă mă văd obligat să spun foarte clar că nu candidez ! Am anunţat şi în interiorul partidului, am precizat decizia mea şi ziariştilor care m-au întrebat, nu candidez la funcţia de preşedinte al PSD Prahova, cel puţin nu acum şi nu la o conferinţă extraordinară. Întotdeauna am preferat alegerile la termen, pentru că îţi dau siguranţa sprijinului de la baza piramidei !

Vreau să fiu foarte clar şi pentru cei care preferă confuziile: nu m-am retras din nicio cursă, pentru că nici măcar nu m-am înscris ! În urmă cu câteva luni, când am luat în considerare o posibilă candidatură la funcţia de preşedinte al PSD Prahova, m-am gândit la acest lucru ca la un obiectiv de carieră politică. Am 48 de ani şi, în mod sigur, voi avea suficient timp să candidez la funcţia de preşedinte al PSD Prahova.

În prezent, prioritatea mea este organizaţia din Ploieşti, sunt direct interesat să mă implic în colegiul pe care îl reprezint. Pentru PSD Ploieşti, mă interesează reconstrucţia, atragerea elitelor şi a modelelor de stânga.

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr