De ce are Dragnea dreptate

Mobilizarea propagandei pentru bagatelizarea și ironizarea declarațiilor lui Liviu Dragnea, prin care acesta a susținut că în spatele atacurilor la adresa Guvernului se află sistemul susținut de George Soros, reprezintă o dovadă în plus că liderul PSD are într-adevăr dreptate. Nu este vorba despre simple declarații sau doar de o etapă a unui război politic autohton. Ne aflăm în fața unei întregi strategii pentru decredibilizarea guvernării ce conduce acum România, strategie întâlnită și în alte țări europene, pentru că George Soros și întreg sistemul pe care l-a creat se bazează pe un principiu unanim valabil, oriunde are intereseîncearcă să distrugă orice nu poate controla. Uneori reușește, alteori nu, și de cele mai multe ori diferența o fac cetățenii, cu discernământul și patriotismul lor.    

După experimentul Cioloș, ce s-a dovedit un fiasco total pentru români, dar foarte profitabil pentru sistemul Soros care controla practic deciziile guvernamentale la cel mai înalt nivel, interesele de afaceri au dictat o continuare a acestei situații.

Guvernul PSD-ALDE n-a mai răspuns însă la comenzi și a anunțat un program de guvernare favorabil românilor. Urmarea – proteste de stradă pentru legi care s-au dovedit constituționale, activitate guvernamentală parțial blocată în prima jumătate a acestui an și atacuri la liderii politici care girează practic programul de guvernare pentru România și asigură aplicarea lui.  

Nimic nu este întâmplător, există interese externe ca România să stagneze, iar forța de muncă să fie ieftină în continuare, să se creeze artificial conflicte politice prin dezinformare și manipulare, neîncredere și detașarea cetățenilor de mediul politic, astfel încât cei care iau decizii să dezvolte vulnerabilități. Indiferent dacă vă place sau nu un lider politic, luați mai bine aminte la ceea ce spune, cum spune, ce face, cum își respectă cuvântul, cine îl confirmă, dar și cine îl atacă. În spatele fiecărui scandal este un plan, care duce iremediabil la același final: cât trebuie să piardă românii și cum sunt atinse obiectivele ca alții, străini de România, să câștige.

Interesul fiecăruia dintre noi este ca atunci când analizăm și judecăm faptele, evenimentele, deciziile care ne privesc să facem distincția între adevăr și manipulare. Este esențial pentru a înțelege foarte bine ce ni se întâmplă. 

Share:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Tumblr